Protestele continuă în Piaţa Revoluţiei. Protestatarii au venit cu flori uscate spunând că aşa arată România acum

proteste Piata Revolutiei martiPeste 60 de persoane protestau, marţi seară, în Piaţa Revoluţiei, împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului.

Este a zecea zi de proteste la Botoşani, iar oamenii nu se lasă. Ei au spus că vor veni până când vor fi organizate alegeri anticipate.

Protestatarii au adus, marţi seară, un buchet de flori uscate, spunând că aşa arată România acum. 

proteste Piata Revolutiei martiPână nu pleacă această putere nu încetăm protestele. Floarea aceasta a fost odată verde, aşa a fost şi România noastră. Comuniştii au adus România acum, aşa cum arată floarea: uscată de toate zăcămintele şi tot ce a avut deasupra pe pământ. Pădurile tăiate, zăcămintele de la subsol secate, vândute şi date la alţii, iar românii au ajuns să fie slugi la cei care au cumpărat şi ne-au distrus ţara„, a spus Ştefan Sârghia, revoluţionar.

proteste Piata Revolutiei marti Protestatarii spun că demiterea ministrului Afacerilor Externe nu va duce la stoparea protestelor. Oamenii consideră că demiterea lui Teodor Baconschi reprezintă „o manevră, ca să arunce praf în ochi la oameni”.

Protestarii au strigat lozinci precum : „Jos Băsescu!”, „Vrem un viitor, nu un dictator!”, „Botoşani treziţi-vă!”, „Bucureşti nu uita, Botoşani e de partea ta!”.

3 thoughts on “Protestele continuă în Piaţa Revoluţiei. Protestatarii au venit cu flori uscate spunând că aşa arată România acum

  1. Oameni buni ati ajuns si in ziua de 24 Ianuarie sa protestati?
    Nu dati dovada de patrioti ci de idioti.
    Va lasati manipulati seara de seara si credeti ca veti schimba ceva…NU.
    Pur si simplu veti veti pune la conducere niste hoti.

  2. De acord cu Spanac ! !! inghetati de frig afara .. pentru a ingheta si in case mai tarziu daca iese asa cum isi doresc cei de la USL !!!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cu o astfel de gandire nu ne ramane decat sa emigram 😐
    Tu numesti patriot cel care sarbatoreste ceva important sau cel care lupta pentru binele tarii? Sa sarbatoresti Unirea o poti face zilnic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *