Trei botoşăneni cu dosare penale pentru braconaj piscicol

peste braconajÎn urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii de frontieră botoşăneni, trei cetăţeni români s-au ales cu dosar penal pentru braconaj piscicol, după ce au fost depistaţi pescuind cu plasa monofilament într-o zonă interzisă.

 În data de 10 ianuarie 2012, în jurul orelor 13.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, au descoperit într-o amenajare piscicolă naturală (denumită popular Balta Căpitanului) cu canal de legătură cu râul Prut trei cetăţeni români care pescuiau cu unelte interzise de lege.

Dorel S., de 44 de ani, Viorel S., de 45 de ani şi Cristi S., de 20 de ani efectuau activităţi de pescuit cu patru plase monofilament, cu lungimi de 30 de metri, respectiv 50 de metri.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele celor trei bărbaţi lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj piscicol, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *