Ei sunt cei șapte candidați pentru funcția de primar al municipiului Botoșani

Șapte candidați s-au înscris în curs pentru funcția de primar al municipiului Botoșani. Termenul de depunere a dosarelor de candidatură a expirat, marți, la ora 24.00, iar Biroul Electoral de Circumscripție Municipal Botoșani a înregistrat șapte candidaturi.

Prima este cea a independentei Mihaela Viorica Stoiciuc, o antreprenoare care și-a depus candidatura și pentru Consiliul Local.

Actualul primar Cosmin Andrei candidează pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat (PSD), în timp ce fostul primar Cătălin Flutur candidează din partea Partidului Național Liberal (PNL).

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu intră în cursă din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), în timp ce un alt om de afaceri, Remus Ioan Dăscălescu, va candida din partea Mișcării România Suverană (MRS).

Cel de-al șaselea candidat este Raluca Ștefania Curelariu, care participă în competiția electorală din 9 iunie din partea Alianței Dreapta Unită, iar ultimul înscris, cel de-al șaptelea, a fost Ionel Marian Jurgiu, candidatul SOS România.

La alegerile locale din 2020 au fost 13 candidați la Primăria Botoșani

Numărul candidaților la Primăria municipiului Botoșani este mult mai mic decât în urmă cu patru ani, atunci când au intrat în competiția electorală 13 persoane, respectiv, Roxana Florentina Anuşca-ALDE, Corina Dănuţă-PPU, Florin Zberea-independent, Florin Nicoi- Partidul Phralipe al romilor,  Cătălin Silegeanu-independent, Cătălin Flutur-PNL Cosmin Andrei-PSD, Marcel Gheorghiţă-USR-PLUS, Silver-Ştefan Burlacu-Partidul Verde, Alexandru Dulgheru-PRM, Gheorghe Maxim-Partidul ADER la Democraţie,Educaţie şi Reconstrucţie, Liviu Toma-Pro România și Gheorghe Ciubotaru-PMP.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *