Botoșăneanul care își dedică timpul și energia pentru a onora sacrificiul eroilor. „Un om poate face o diferență. Un grup de oameni poate face o schimbare”

Indiferent de vreme sau starea timpului, botoșăneanul Danalache Florin este mereu prezent la alergările de comemorare a eroilor, în fiecare joi. Cu tricoul Invictus ca emblemă, își dedică timpul și energia pentru a onora sacrificiul celor care s-au luptat pentru noi.

 Adunând oamenii în jurul său, Danalache reprezintă o forță mobilizatoare, încurajând spiritul de echipă și solidaritatea în lupta pentru cauzele Invictus.

Un om poate face o diferență. Un grup de oameni poate face o schimbare. Acesta este puterea noastră colectivă.”, spune el.

În spiritul devotamentului său, Danalache a participat activ la stafeta Invictus, acoperind tronsoanele Botoșani-Suceava și Suceava-Câmpulung Moldovenesc, evidențiindu-se prin determinare și implicare totală.

Așa cum veterani din trecut și-au dedicat viața slujirii și iubirii față de țară, Danalache Florin își aduce contribuția într-un mod similar, prin implicarea activă și constantă în evenimentele și acțiunile Invictus.

Câţi bani îi trebuie unei tinere din Botoșani, lunar, ca să se descurce ca studentă la Iaşi? Experienţa Oliviei, de la FEAA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *