FOTO Botoșănean de 18 ani, premiat de primărie pentru rezultatele remarcabile la competițiile internaționale. „Suntem mândri de tine”

Un botoșănean de 18 ani a fost premiat de primărie pentru rezultatele remarcabile pe care le-a obținut la competițiile internaționale de canotaj. Ștefan Cobzaru, din Bucecea, legitimat la clubul Dinamo București, se poate lăuda deja cu medalii greu de obținut la cele mai importante competiții de canotaj din lume.

Pentru performanțele sale, munca și determinarea care stau în spatele acestor rezultate, Consiliul Local Bucecea a decis să îi ofere un premiu de o mie de lei.

Printre rezultatele sale se numără: locul III la Mondialele desfasurate la Paris, locul II la Europene desfasurate in Franta la Brive La Gallie, locul III la jocurile Balcanice, medalie de aur la Nationale, lcul I la Cupa Romaniei, 4 medalii de argint la Nationale, etc.

„Prin aceasta premiere incercam sa rasplatim efortul in realizarea de performante deosebite atat la nivel national cat si international si sa oferim totodata o motivatie pentru ceea ce urmeaza. Suntem mandri de tine si in numele comunitatii iti multumim”, susține primarul Angel Gheorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *