Un șofer din Botoșani a fost oprit de polițiști din cauza vitezei cu care conducea un BMW. Ce au descoperit oamenii legii este mult mai grav

Un șofer din Botoșani a fost oprit de polițiști din cauza vitezei cu care conducea. Oamenii legii au descoperit însă un lucru mult mai grav după ce l-au testat. Pe 10 noiembrie, Mihai B., de 34 de ani, din Flămânzi, circula pe DN 17, în localitatea Frasin, județul Suceava, și a fost înregistrat cu aparatul radar conducând autoturismul BMW, cu viteză peste limita legală.

Conducătorul auto, a fost sancționat contravențional din cauza vitezei cu care conducea, însă cu ocazia testării cu aparatul Drager DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru Metamfetamină.

Ulterior, acesta a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Orăşenesc Gura Humorului pentru prelevarea de mostre biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței unor substanțe psihoactive și pentru a fi examinat medical în vederea interpretării stării clinice induse de consumul recent de substanțe psihoactive.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanțe psihoactive”.

Mobilizare pentru un bărbat din Botoșani care a fost găsit dormind pe străzi, în Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *