Unul dintre cei mai apreciați angajați ai Instituției Prefectului s-a pensionat. Cum a fost răsplătit pentru peste 20 de ani de activitate

Unul dintre cei mai apreciați angajați ai Instituției Prefectului s-a pensionat. Luni,  în cadrul Instituției Prefectului a avut loc un moment festiv prin care s-a marcat încetarea raporturilor de serviciu, prin pensionare, a lui Mihai Grigorescu, consilier superior în cadrul compartimentului Urmărirea Aplicării Actelor cu Caracter Reparatoriu din cadrul Serviciului Juridic.

După aproape 22 de ani de muncă în cadrul IPBT, în care a pregătit documentele necesare adoptării a peste 10.000 de hotărâri ale Comisiei Județene de Fond Funciar, a soluționat peste 6.000 de petiții și a acordat peste 1.000 de îndrumări tehnice comisiilor locale de fond funciar din județ, Mihai Grigorescu a ieșit la pensie.

Cu această ocazie, prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă i-a oferit o diplomă de onoare în semn de apreciere pentru contribuția remarcabilă, profesionalismul și întreaga activitate desfășurată în cadrul Instituției Prefectului Județul Botoșani. Alături de ceilalți colegi, reprezentantul Guvernului în teritoriu l-a felicitat pentru întreaga activitate și i-a transmis gânduri de apreciere și respect:

”Consider că am avut parte de o mare onoare să cunosc un profesionist și un om bun în egală măsură. Cred că Instituția Prefectului nu va mai fi la fel fără dumneavoastră! Apreciere și respect!”, i-a transmis prefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *