FOTO Nou în Botoșani! S-a deschis un magazin cu haine de la cele mai tari branduri din lume

Un magazin cu haine de la cele mai tari branduri din lume s-a deschis la Botoșani. Cei care aleg produsele de calitate au la dispoziție, de luna aceasta, magazinul „A&C Store”, situat pe strada Grivița nr 1, vis a vis de mall-ul din Botoșani.

Aici, se pot găsit haine de firmă de la diferite branduri precum Jordan, Tommy Hilfiger, Adidas, Emporio Armani, Champion, Guess, Pieces, Bruuns bazaar, Calvin Klein jeans, Le Ger, Ralph Lauren, Nike, Marc o’polo etc.

În plus, proprietarul dă asigurări că în curând va aduce și încălțăminte de la cele mai tari branduri.

„Noi aducem marfa din Germania și lucrăm cu Zalando. Încercăm să punem marfa la un super preț și așteptăm cât mai multă lume să ne viziteze. Vrem să completăm piața din Botosani cu ce lipsește, haine de brand la un preț accesibil”, susține proprietarul magazinului „A&C Store”.

Cu un design atrăgător, magazinul de tip outlet a fost compartimentat într-un mod elegant și cochet astfel încât clienții să găsească cu ușurință produsele căutate. De acum, botoșănenii nu mai sunt nevoiți să meargă în județele învecinate precum Suceava sau Iași pentru a cumpăra produse de la diferite branduri, mai ales că magazinul este situat în centrul orașului.

Îi găsiți și pe Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090713504258

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *