Scandal la o frizerie din Centrul Istoric! Un bărbat înjura clienții și angajații frizeriei

Politia LocalaUn scandal a avut loc, luni după-amiază, la o frizerie din Centrul Istoric din municipiul Botoșani. Un bărbat a început să-i înjure pe clienți, dar și pe angajații de acolo. A fost chemată o patrulă a Poliției Locale, iar scandalagiul a fost sancționat.

Patrula repartizată în zona Centrul Istoric a fost sesizată de o persoană că în incinta frizeriei Favorit un tânăr tulbură ordinea și liniștea angajaților frizeriei, dar și a clienților prin proferarea de injurii și adresarea de expresii jignitoare. La fața locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă, motiv pentru care patrula a legitimat persoană și a condus-o la postul de poliție din str. 1 Decembrie 1918, fiind dispusă sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 400 lei potrivit Legii nr. 61/1991(r).”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

Pentru nerespectarea normelor de convețuire socială, a ordinii și liniștii publice polițiștii locali au aplicat, în perioada 3-6 februarie, un număr de 16 sancțiuni contravenționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *