Mamografii gratuite pentru femeile din mai multe localități din județul Botoșani. Vezi când sunt programate!

Femeile din mai multe localități din județul Botoșani pot face mamografii gratuite la Unitatea Mobilă de Screening Mamar.  Femeile asigurate și neasigurate vor face mamografie digitală gratuită, cu dublă citire, în cadrul proiectului “ONCOFEM – Fii responsabilă de sănătatea ta! Prevenție, depistare, diagnostic și tratament precoce al cancerului de sân”, derulat de Institutul Regional de Oncologie Iași împreună cu Fundația Enable, în 12 județe din nord-estul și sud-estul țării (Iași, Bacău, Vaslui, Botoșani, Neamț, Suceava, Galați, Brăila, Constanța, Vrancea, Tulcea, Buzău).

Programările se fac prin intermediul asistenților medicali comunitari/sociali din fiecare localitate, în limita locurilor disponibile: într-o zi se pot efectua 48-50 de mamografii! Femeile au nevoie doar de buletin, în original și copie.

Pe 1 februarie, unitatea mobilă ajunge la căminul cultural din Călărași, pe 2 februarie în curtea Primăriei din comuna Santa Mare, pe 3 februarie în campusul școlar din Trușești, pe 6 ș7 februarie la dispensarul medical din comuna Cristești, pe 8 și 9 februarie în curtea Primăriei din comuna Sulița, iar pe 10 februarie în parcarea Primăriei din Copălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *