Acțiune a polițiștilor la Săveni. Zeci de mașini au fost verificate

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au organizat, sâmbătă, o acțiune pentru prevenirea infracțiunilor stradale și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, atât a conducătorilor auto, cât și a bicicliștilor și pietonilor.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 78 de persoane și au fost controlate 46 de autovehicule, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Totodată, au fost atenționați cu privire la modul de deplasare 22 de pietoni și 10 bicicliști.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 2.400 de lei, au fost reținute 3 certificate de înmatriculare și au fost confiscați peste 1,5 metri cubi material lemnos.

În timpul acțiunii, polițiștii din cadrul poliției Orașului Săveni-Formațiunea Rutieră au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 54 de ani, din comuna Avrămeni, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale de proveniență sau de însoțire a materialului lemnos, motiv pentru care, bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost supus confiscării, precizează IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *