VIDEO Scandal la Botoșani! Familii cu copii, ținute în frig și fără apă caldă. „Merg la școală nespălați”

S-a lăsat cu scandal, luni, la căminul Textila din municipiul Botoșani. Mai multe familii cu copii, revoltate că nu au parte de căldură și nici apă caldă, deși au plătit dările la zi, s-au plâns de cei care administrează aceste locuințe. Oamenii spun că sunt ținuți în condiții inumane și se tem că li se vor îmbolnăvi copiii.

Sunt foarte mulți copii în bloc, care merg la școală nespălați că nu este apă caldă, iar dacă încălzești la aragaz, să îi spălăm, în casă este foarte frig”, ne-a mărturisit o femeie care locuiește în blocul respectiv.

Oamenii spun că au nu au datorii la asociație, dar cu toate acestea nu se dă drumul la căldură până nu se strânge „fondul de rulment”.

„Suntem la zi cu plata asociației, dar nu vor să dea drumul la centrală până nu se strânge fondul de rulment”, ne-a mărturisit o locatară.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, declara, în urmă cu două săptămâni că oamenii care locuiesc în căminul de la Textila se plâng că nu au căldură, însă nu și-au plătit facturile.  De aceste apartamente se ocupă Locativa.

„La căminul Textila, de asemenea, mi-au transmis oamenii că nu au încălzire, dar acolo nu s-au plătit facturile. De asemenea, tot administratorul, sau această societate, am mandatat-o să se ocupe de bunul mers al imobilelor și o face precum știți, nu mai intru în detalii”, spunea edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *