Sfaturi pentru a alege un costum de baie perfect pentru vacanța ta

Alegerea unui costum de baie se face cu înțelepciune, asta este ideea. Nu că costumele de baie sau bikinii ocupă mult spațiu în valiză, dar putem confirma: să ajungi la destinație și să fie nevoie să cumperi un costum de baie în cel mai scurt timp este unul dintre lucrurile care îi descurajează cel mai mult pe călători. Pentru că ne dorim totul: ca acest costum de baie întreg sau în două piese să fie la modă, să ne simțim bine, să fie confortabil, să fie potrivit pentru a combina mersul la barul de pe plajă cu petrecerea de noapte, să fie eco-friendly, trebuie să dedici ceva timp problemei și să te lași ghidată de cei care se pricep cel mai bine.

Optați pentru online

Chiar dacă se spune adesea contrariul. Astăzi, odată cu criza actuală, metodele noastre de cumpărare au evoluat și mai mult către o abordare digitală: în timpul pandemiei, oline-ul a fost poate chiar singura opțiune. Rezultatul? Mărcile acordă o atenție deosebită site-urilor lor web și facilitează mai mult ca oricând: fotografii de calitate, descrieri bune ale produselor, ghiduri de mărimi, asistență prin chat, e-mail și telefon, fără a uita de posibilitățile de schimb și retur, de transport gratuit sau foarte ieftin, de termene de livrare și schimburi.

Încurajăm cu tărie cumpărăturile online, indiferent de aceste situație. Avem un concept foarte bine înrădăcinat conform căruia nu poți cumpăra un costum de baie întreg sau în două piese fără să-l probezi mai întâi, iar acest lucru este legat mental de a face acest lucru într-un magazin. Dar am văzut în practică că este foarte dificil pentru femei să încerce un costum de baie întreg într-o cabină de probă.Acasă, când ești liniștită, singură sau cu o persoană de încredere lângă tine care îți spune adevărul, cu oglinda ta care este mereu aceeași și nu te păcălește, poți să o probezi fără griji.

Acordați atenție morfologiei

Totul e să arăți bine, nu-i așa? În primul rând, să căutăm ceea ce ni se potrivește. Se spune că forma „clepsidră” este cea mai dezirabilă din punct de vedere vizual și, dacă vrem să tindem spre ea, trebuie să ne cunoaștem punctul de plecare.Cu toate acestea, uneori ne plac corpurile mai puțin „echilibrate” din punct de vedere vizual, cum ar fi forma triunghiulară (gândiți-vă la Kim Kardashian, Jennifer Lopez și Shakira). Toate formele sunt la fel de frumoase.

Fiecare femeie este unică și știe perfect care sunt punctele sale forte, de aceea există un bikini perfect pentru fiecare. Pentru corpurile de formă dreptunghiulară, cu șolduri și sâni echilibrați și o talie nedefinită, puteți da picioarelor o mare proeminență și, pentru aceasta, cea mai bună opțiune este să folosiți topuri asimetrice sau triunghiulare. În ceea ce privește partea de jos, există costum de baie întreg cu fundițe laterale sau în formă de V vor fi cei mai buni aliați ai tăi.

Dacă partea superioară a corpului tău este mai mică decât șoldurile și coapsele tale, ai așa-numita „forma de pară”. Punctul tău forte atunci este talia îngustă și definită. Bandeau și push-up sunt alegerile bune.Silueta de măr” – umerii mai largi decât șoldurile și coapsele mai înguste decât partea superioară a corpului – ar trebui să evidențieze picioarele. În acest caz, ei recomandă balconnete pentru stilizarea pieptului, chiloții cu talie înaltă și dungi verticale ca model.

Culoarea unui costum de baie

Și nu este vorba doar de a purta nude sau albastru, fiind culoarea ta preferată. Culorile sunt esențiale pentru ca tu să te simți confortabil și să ajute la îmbunătățirea a ceea ce vrei să obții. De exemplu, tonurile închise sunt bune pentru reducerea vizuală a anumitor zone. Dacă vrei să micșorezi bustul, alege-le pe cele cu culori închise în această porțiune (negru, albastru închis, maro) iar dacă, dimpotrivă, vrei să mărești zona bustului sau a șoldurilor, alege tonuri deschise (alb, galben, crem, roz deschis, albastru deschis).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *