Șoferi cheflii, trași de dreapta de polițiștii botoșăneni. Cât de beți au urcat la volan

Trei șoferi au urcat băuți la volan, crezând că nu vor fi prinși de polițiști. S-au înșelat! Oamenii legii i-au tras pe dreapta și le-au întocmit dosare penale.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 4 iulie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9, Vlăsinești au oprit în trafic, pe drumul comunal din comuna Dângeni, un autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani, din aceeași localitate. În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 3 iulie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Bulevardul George Enescu, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Todireni. În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 2 iulie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe strada Marchian, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Mihai Eminescu. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *