El este botoşăneanul arestat după ce a violat o tânără pe marginea drumului

Botoşăneanul care a violat, sâmbătă seară, o tânără de 37 de ani pe marginea unui drum a fost arestat preventiv. El se numeşte Cătălin Gheorghe Ailene, are 47 de ani şi este din comuna Drăguşeni. Judecătoria Săveni a decis, luni, emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Ailene, sub acuzaţia de viol.

Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 21 mai 2022, în timp ce acesta se afla în drumul public, din comuna Drăgușeni, ar fi imobilizat victima, o femeie de 37 de ani, din aceeași localitate și ar fi întreținut un raport sexual cu aceasta, împotriva voinței sale.

Solutia pe scurt:

În temeiul art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni în dosarul nr. 515/P/2022. Respinge cererea formulată de inculpatul AILENE CĂTĂLIN GHEORGHE de luare a măsurii controlului judiciar. În temeiul art. 202 alin. 1, 4 lit. e) Cod procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 233 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului AILENE CĂTĂLIN GHEORGHE, (…), cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 218 al. 1 şi 2 din Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, respectiv de la data de 23 mai 2022 şi până la data de 21 iunie 2022, inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului AILENE CĂTĂLIN GHEORGHE.

Caz îngrozitor la Botoșani! Tânără violată cu sălbăticie pe marginea unui drum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *