Mașina de jandarmi din Botoșani, implicată într-un accident rutier. Se întorcea din misiune

O Dacia Logan a Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a fost implicată, vineri dimineață, într-un accident rutier pe drumul național care leagă Săveniul de Botoșani. Pe raza localității Mănăstireni, mașina Jandarmeriei, în care se afla un jandarmi și un polițist, a ieșit de pe carosabil, fiind avariată.

Autoturismul de serviciu al Jandarmeriei se întorcea de la Stânca- Costești, acolo unde a desfășurat o misiune în favoarea refugiaților din Ucraina.

Un autovehicul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, care se întorcea dintr-o misiune de menținere a ordinii și siguranței publice, executată în sistem integrat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, în sprijinul cetățenilor ucraineni, a părăsit partea carosabilă, în urma accidentului rezultând doar avarierea autovehiculului, fără ca cei doi membri ai echipajului să aibă nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Botoșani, Dan Izotov.

Mașina era condusă de un subofițer de jandarmi. La testarea cu aparatul alcooltest de către polițiștii rutieri solicitați prin apel 112, rezultatul alcoolemiei a fost de 0 ml/litru alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *