Facerea de bine…! O femeie a vrut să își ajute un prieten din copilărie, iar acest s-a îmbătat și a luat-o la bătaie

O femeie a vrut să își ajute un prieten din copilărie, dar a regretat amarnic. Daniela C., de 43 de ani, locuiește în municipiul Suceava. Pe 28 ianuarie, a sunat la 112 susținând că este agresată.

De aproximativ 4 zile a venit la ea o cunoştinţă mai veche din copilărie pe care a hotărât să o găzduiască întrucât acesta avea de rezolvat câteva probleme în municipiul Suceava. Pe 28 ianuarie, când s-a întors acasă, femeia l-a găsit pe Augustin O, de 43 de ani, sub influenţa băuturilor alcoolice iar la un moment dat, pe fondul unor discuții în contradictoriu, acesta a lovit-o pe femeie.

Polițiștii l-au găsit în locuință pe bărbatul cu pricina, care a spus că a venit din Spania şi pe timpul cât avea de rezolvat nişte probleme personale a cerut ajutor prietenei sale  pentru a-l găzdui. Femeia i-a cerut să plece din casa ei. Potrivit acesteia, între cei doi nu există nici un fel de relaţie de nici o natură ci doar este o cunoştinţă din copilărie pe care a dorit să o ajute.
Bărbatul a fost sancționat pentru ,,lovirea sau alte violențe”, dar și pentru pentru limbajul adoptat în prezenţa lucrătorilor de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *