Angajări în instituții publice din Botoșani. Vezi posturile scoase la concurs!

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări, posturile scoase la concurs fiind atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru cele cu studii superioare.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de :muncitor calificat IV-I, electrician întreținere și reparații pentru Biroul administrativ al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de receptionist (2 posturi) – la Serviciul administrare PRATS Cornișa. Vezi aici conditiile!

Şcoala Gimnazială nr. 1 Băluşeni, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de: 1/2 post bibliotecar – studii medii țo un post îngrijitor. Vezi aici conditiile!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale temporar vacante, de psihopedagog principal în cadrul Compartimentului de evaluare inițială, consiliere pentru părinți și copii, Serviciul de Intervenție Specializată pentru Copil și Familie. Vezi aici condițțile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor din activitatea specifică instituțiilor publice de spectacole sau concerte. Vezi aici conditiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de croitor. Vezi aici conditiile!

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 1 an a funcției contractuale, temporar vacante, de recuziter I. Vezi aici conditiile!

Liceul Tehnologic „Petru Rareş” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de secretar unitate de învățământ III, S. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *