Se pregătește construcția celui mai mare complex rezidențial din Botoșani. Se vor ridica peste 100 de apartamente și case

O societate comercială din Botoșani a demarat procesul de autorizare a celui mai mare proiect imobiliar din municipiul Botoșani. Societatea comercială Alfa Land Rezidential Park SRL, patronată de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, cel care deține și compania Electroalfa, are în vedere extinderea cartierului Alfa Land.

Astfel, în spatele actualului cartier Alfa Land, spre Tulbureni, vor fi construite patru blocuri cu 136 de apartamente. Blocurile vor avea un regim de înălțime de la P+3E+M la P+5E+M și vor dispune de apartamente cu 1, 2 si 3 camere.

De asemenea, vor fi ridicate două corpuri de clădire cu functiunea de locuinte semi/colective tip înșiruite cu regim de înălțime de P+1E, dar și șase  corpuri de clădire cu funcțiunea de locuințe individuale cuplate, mai exact 12 locuințe tip duplex cu regim de înălțime P+1E.

SC Alfa Land Rezidential Park SRL deține în zona respectivă peste 100.000 de metri pătrați de teren, însă în această etapă de dezvoltare va utiliza doar aproximativ 23.000 metri pătrați de teren.

„Amplasamentul studiat face parte dintr-o dezvoltare urbanistica mai ampla ce va cuprinde zone cu funcțiuni mixte, precum zone de locuințe individuale, locuinte colective, zone de servicii , comerț și învățământ precum și zone de relaxare, promenadă. Dezvoltare urbanistica este împărțită pe etape de execuție”, au transmis reprezentanții dezvoltatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *