Mihaela Huncă anunță alegeri în organizația județeană Pro România Botoșani în următoarele șase luni

Coordonatoarea departamentului de Educație de la PRO România, profesorul Mihaela Huncă, a anunțat că vor avea loc alegeri în organizația județeană PRO România Botoșani în următoarele șase luni. Aceasta a declarat luni că „Pro România își continuă drumul și rămâne o construcție politică solidă”.

Implicarea activă în comunitate, întărirea organizațiilor locale și reactivarea dezbaterilor publice: aceasta este strategia politică PRO România pentru următoarele luni stabilită de Delegația Națională PRO România. PRO România își continuă drumul și rămâne o construcție politică solidă. Am promis că, indiferent de rezultatele alegerilor, suntem pro cetățeni. La Botoșani vom organiza alegeri în organizația județeană în următoarele 6 luni. Împreună cu aleșii noștri locali și cu toți cei care gândesc PRO România, vom fi alături de cetățenii uitați și neglijați la aproape un an de la alegeri”, a declarat Mihaela Huncă.

Tot în cadrul Delegației Naționale a Pro România, s-a decis reactivarea, în condițiile impuse de pandemie, a evenimentelor de dezbatere publică a temelor de interes pentru cetățeni, prin intermediul organizațiilor de tineret și femei.

“Vedem cu toții ce se întâmplă acum cu partidele de guvernare, măcinate de lupte interne pentru putere care nu au nicio legătură cu nevoile oamenilor și cu grijile lor imediate. Lansăm din nou dezbateri publice alături de specialiști și de reprezentanții noștri locali pentru că noi suntem preocupați cu adevărat de grijile oamenilor. Ne mai despart, de exemplu mai puțin de două săptămâni de începerea noului an școlar, iar probleme există, în continuare din păcate, în județul Botoșani. Trebuie să semnalăm din nou faptul că, în plină pandemie, multe școli nu au autorizație sanitară de funcționare, iar furnizarea măștilor pentru copii și profesori este încă neclară”, a precizat Mihaela Huncă.

 

Apă contaminată în cinci comune din Botoșani. Oamenii continuă să folosească fântânile.„Până acum n-am păţit nimic”

One thought on “Mihaela Huncă anunță alegeri în organizația județeană Pro România Botoșani în următoarele șase luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *