Imobiliare: Apartamente de vânzare în bloc nou construit pe strada Ștefan cel Mare din Botoșani

Societatea comercială Faby Property Concept SRL Botoșani, patronată de Dumitru Fabian, cel care deține și firma de transport Faby Trans, a scos la vânzare 16 apartamente într-un bloc nou construit pe strada Ștefan cel Mare, nr. 1, din municipiul Botoșani, în spatele farmaciei Husac. Apartamente, care sunt comercializate direct de dezvoltator, au două sau trei camere și suprafețe utile care variază între 52 și 76 de metri pătrați, prețul de vânzare variind între 1.000 și 1.100 euro/ metru pătrat.

Spațiile de locuit au tâmplărie termopan cu trei rânduri de sticlă și beneficiază de finisaje moderne realizate cu materiale de înaltă calitate. De asemenea, blocul dispune de parcare privată și de boxe depozitare spațioase.

Totodată, reprezentanții Faby Property Concept SRL susțin că blocul este amplasată într-o zonă foarte bună și liniștită, este situat în apropierea centrelor comerciale Lidl și Carrefour și are acces facil la parcul pentru copii, dar și la școală, grădiniță și stații mijloace de transport.

Pentru a vedea apartamentele sau pentru a beneficia de informații suplimentare, sunați la numărul de telefon 0742123197.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *