Ești pasionată de modă? Află acum ce încălțăminte nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă!

Pentru orice femeie, încălțămintea va reprezenta întotdeauna un subiect sensibil. Indiferent cât de multe perechi ai avea, vei simți că nu sunt suficienți, că îți lipsește poate un anumit model care s-ar potrivi perfect cu rochia ta nouă. Astfel, vei ajunge în situația în care deții din ce în ce mai multe lucruri, făra a fi pe deplin mulțumită de ele. Oare care este soluția acestei probleme?

Din dorința de a fi permanent în tendințe, românii cheltuie sume exorbitante pe încălțăminte. Cu toate acestea, moda este schimbătoare, iar tendințele apar și dispar în mod alert. Pentru a nu experimenta senzația de a nu avea cu ce să te încalți, ia în calcul să cumperi următoarele perechi de încălțăminte.

Află acum ce încălțăminte nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă!

  • O pereche pantofi cu toc stiletto

Deși nu sunt întotdeauna cei mai confortabili, pantofii cu toc stiletto nu trebuie categoric  să lipsească din dulapul oricărei doamne pasionate de modă. Pot reprezenta alegerea perfectă indiferent de ocazie. Accesorizați potrivit, îi vei putea purta la job, la o petrecere, chiar și într-o ținută de stradă. Secretul este să alegi o pereche de calitate, în care să te simți confortabil de-a lungul mai multor ore.

  •  O pereche de mocasini

O pereche de mocasini de la ePieleNaturală reprezintă alegerea perfectă indiferent de ocazie. Sunt extrem de versatili, ușor de integrat în ținute business, casual sau chiar elegante. Pot fi purtați primăvara, toamna și iarna, fiind o adevărată investiție. Ba mai mult, oferă senzația oamenilor din jurul tău că ai depus efort în compunerea ținutei, chiar dacă de fapt apariția ta are un aspect relaxat. Alegerea unor astfel de pantofi într-o culoare nude te va salva din orice situație.

  • Pantofi sport albi

O pereche de încălțări sport de culoare albă nu ar trebui să lipsească din garderoba nimănui! De ce? Pentru că pot fi asortați perfect atât cu îmbrăcăminte sport, cu ținute de stradă sau chiar cu o rochie vaporoasă pe timpul verii. Desigur, alegerea culorii depinde de preferințe, însă este recomandat să optezi pentru culori deschise, chiar alb, pentru a putea fi alăturați la cât mai multe combinații vestimentare, însă sunt la fel de apreciați și cei colorați, oferind astfel un vibe vesel întregii apariții.

  • O pereche de botine

O pereche de botine reprezintă cea mai simplă alegere atunci când afară nu e nici cald, nici frig. Dacă sunt realizate din piele naturală, acestea mențin piciorul ferit de umezeală chiar și pe timp ploios. În același timp sunt comode și elegante, scoțându-ți ținuta din anonimat.

Indiferent de stilul vestimentar abordat, încălțămintea trebuie să fie o piesă de calitate. Acesta trebuie să fie principiul pe care trebuie să il ai în minte data viitoare când vei merge la cumpărături. O pereche confecționată dintr-un material bun va rezista mult timp în garderoba ta, fiind alegerea principală indiferent de ținută. Câte dintre aceste tipuri de încălțăminte deții și care este perechea la care nu ai putea să renunți niciodată?

 Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *