Funcție de conducere scoasă la concurs într-o instituție publică din Botoșani

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției  de conducere, vacante, de director la Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Botoșani a ANIF.

Data limită de depunere a dosarelor este 11 iunie 2021, ora 13.30: pe 22 iunie 2021, ora 10.00: proba scrisă; pe 28 iunie 2021, ora 10.00: proba practică  iar pe2 iulie 2021, ora 09.00 este programată proba interviu, toate la sediul unității centrale.

Se cer: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, de specialitate tehnice (Îmbunătățiri funciare, Construcții hidrotehnice, Agricultură, Ingineria Mediului, Ingineria și Protecția Mediului în agricultură, Construcții Civile, industriale și agricole, Energetică, Electrotehnică, Mecanică); vechime în muncă pe studii superioare: minimum 5 ani; vechime în specialitatea studiilor tehnice de minimum 5 ani; cunoștințe operare calculator: Microsoft Office: Word, Excel – nivel mediu. La această dată, postul este ocupat de Liviu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *