FOTO Un botoșănean care a ajutat sute de oameni are acum, la rândul lui, nevoie de ajutor. Adi necesită o operație pe creier, dar costurile sunt uriașe pentru buzunarul său

Adi, un botoșănean care a ajutat sute de oameni prin diverse campanii, are acum nevoie de ajutor. Acesta necesită urgent operație pe creier, unde a fost diagnosticat cu cancer. Suma este prea mare pentru buzunarul său, iar acum, cei care i-au fost alături pentru ajutorarea altora, cer ajutor și pentru e.

„El e Adi, prietenul meu drag. Împreună cu el și cu echipa lui din spate de oameni am ajutat sute de oameni prin Be the Change, Christian Passion și LLBC. E un om dedicat lui Dumnezeu și în consecință, oamenilor. Îmi e ca un frate. Acum are nevoie de rugăciune. De multă rugăciune. Câteodată nu putem înțelege de ce nouă ni se întâmplă, de ce oamenilor buni ni se întâmplă, dar Dumnezeu e suveran în toate și dorește să fie suveran și peste viața prietenului meu drag. Adi o să se opereze de cancer la creier. Vă rog mult de tot să purtați tot acest proces în rugăciunile voastre ca și cum ar fi și fratele vostru. Dumnezeu să ocrotească mâinile medicilor! A fost aproape de sute de oameni, acum e momentul nostru să fim aproape de el cu rugăciunile noastre. De asemenea operația e costisitoare și știm că Dumnezeu se va îngriji și de asta. Dacă dorești să te implici, poți dona aici: Te rugăm doar menționează „operație Adi””, este mesajul unui prieten al acestuia.

Donații se pot face în contul:
RO55BRDE410SV23222454100- Pirvu Eduard
sau pe Revolut 0759915870
Eduardhyr6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *