VIDEO Povestea emoționantă a Carlei, tânăra din Botoșani, care a făcut furori la „Românii au talent”. „Râdeau de mine, mă înjurau”

Carla Palamariu, o tânără din județul Botoșani, a cucerit juriul de la „Românii au talent”, cu un moment de dans sportiv, în ediția de vineri seara, 9 aprilie. Înainte de a urca pe scenă, tânăra și-a spus povestea tristă de viață. Carla, în vârstă de 15 ani, s-a născut în Spania, unde a locuit timp de 13 ani, apoi s-a întors la Dorohoi. Adolescenta le-a povestit atât juraților, cât și telespectatorilor prin ce momente a trecut. Mai exact, pentru că era româncă, primea deseori jigniri din partea colegilor săi de clasă.

Râdeau de mine, comentau aiurea, mă înjurau. Așa merg lucrurile în alte țări. N-am reușit să mă adaptez la lumea de acolo. Îmi era foarte greu, ajungeam în sala de gimnastică nervoasă… Când am ajuns în România, mi-a fost mult mai bine, psihic, eram terminată. Mi-am revenit și acum fac ce îmi place mie”.

Frumoasă, timidă, gingașă, cu ochii profunzi ca albastrul mării și părul auriu ca Ileana Cosânzeana. Carla are 15 ani și s-a apucat de gimnastică și dans, după ce a văzut un număr de dans contemporan la Românii au Talent.

Pe tot parcursul momentului, Carla a dat tot ce e mai bun din ea, iar la final, cei trei jurați i-au apreciat prestația. „Bravo, Carla! Se cam vede că te-ai pregătit… Eu am văzut și că ești talentată. Ai o față foarte expresivă, te ajută și ochii, te ajută și trupul, te cam ajută multe. Din unghiul meu, s-a văzut foarte bine, ești chiar talentată”, i-a spus Andi Moisescu. „Ai o privire care te hipnotizează. Ești făcută pentru a fi pe scenă”, a adăugat Andra.

Sursa: Libertatea/ playtech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *