FOTO Copilul supradotat din Botoșani, care uimește cu isteţimea sa. Are doar șapte ani, dar știe mai multă geografie decât unii adulți

Un copil de șapte ani, din Botoșani, uimește pe toată lumea cu istețimea sa. Patrick Ciocan, copilul supradotat de la Românii au Talent, sezonul 11, i-a impresionat pe juraţi după ce a recunoscut toate ţările de pe hartă. Culmea, el a ghicit toate țările de pe hărțile care apăreau pe ecran random și a știut să spună ce capitală are fiecare țară, dar și ce vecini are țara respectivă.

„Pe mine mă chemă Patrick, eu sunt din Botoşani. Ştiu să scriu de la patru ani, ştiu să citesc de la trei ani. Am învăţat singur. Am venit la Românii au Talent că îmi place şi n-am fost niciodată. Am şapte ani şi o lună”, a spus Patrick înainte să intre pe scenă.

El a avut un număr interactiv, la care au participat și jurații.

„O să arăt toate ţările din lume, capitalele, vecinii, iar după aia, datele din calendar din 1980 până 2048”, le-a spus copilulul, celor patru juraţi.

Curios care este secretul copilului, Smiley l-a întrebat pe concurent: „Patrick, tu cum îţi dai seama? Memorezi toate formele ţărilor?”, iar Patrick a răspuns timid: „Da”.

Florin Călinescu a vrut să-l încurce pe concurent şi l-a întrebat în ce zi pică 29 februarie 2041, însă puştiul isteţ a răspuns: „În 2041 nu este 29 februarie!”.

Patrick Ciocan a luat patru de „DA” la Românii au Talent, sezonul 11 şi a trecut în etapa următoare.

„Din punctul meu de vedere nu pot să comentez aşa ceva pentru că mă şi sperii. N-am ştiut şi nu o să ştiu în viaţa mea ce ştii tu şi din cauza asta vreau să te duci acasă cât mai repede cu un DA din partea mea”, a spus Florin Călinescu.

Andi Moisescu a rămas impresionat de cunoştiinţele puştiului şi a apreciat momentul la justa lui valoare.

„Dacă or fi să moară motoarele de căutare într-o zi suntem salvaţi, cel puţin pe geografie şi istorie suntem salvaţi cu el”, a spus şi Andi Moisescu.

„Asta e calea, ăsta-i drumul. Ei gândesc altfel, au dispărut graniţele din toate punctele de vedere, nu numai teritoriale şi mentale„, a mai spus Andi Moisescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *