Gest demn de toată lauda în Ajun de Crăciun! Un botoșănean oferă o sponsorizare pentru școala de șoferi unui tânăr fără posibilități financiare

scoala soferi, stiri, botosaniUn botoșănean oferă sponsorizare pentru școala de șoferi unui tânăr fără posibilități financiare. Acesta este dispus să facă acest gest pentru un tânăr care în următoarele trei luni împlinește 18 ani și vrea să facă școala de șoferi pentru categoria B. 

Dacă aveți cunoștință de un băiat sau fată din jud. Botoșani care in urmatoarele maxim 3 luni împlinește vârsta de 18 ani,fara posibilități materiale,silitor,care ar merita sa faca scoala de șoferi ,categoria B vă rog să îl anunțați că vreau să îl scolarizez pe cheltuiala mea. Condiții : seriozitate și dorința de a învăța! Respectivul candidat trebuie să prezinte pe maxim o pagina,format A4,CV-ul. Termen de înscriere 10.01.2021. Dacă o să avem mai multe solicitări , pretendenții o să fie supuși unui test de legislatie rutieră, chestionar 26 întrebări iar cel mai bun beneficiază de sponsorizare,testul v-a fi susținut de toți odată”, spune Ionuț.

Telefonul  0746147197 sau 0747705188.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *