Un adolescent din Botoșani a găsit o metodă periculoasă ca să iasă pe ascuns la o bere cu băieții. Era să îl coste viața!

Un adolescent de 15 ani din județul Botoșani a ajuns la un spital din Iași după ce a căzut de la etajul al doilea al internatului Liceului Elie Radu. Totul s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni, însă incidentul a fost ținut secret. 

Băiatul, din comuna Mileanca, a încercat să iasă din camera de la internat pentru a merge să bea o bere cu prietenii. Pedagogul internatului nu a vrut să îl lase să iasă, așa că tânărul a găsit o metodă..mai puțin obișnuită, dar care era să-l coste viața. A încercat să escaladeze geamul pe un burlan care trecea pe lângă fereastra lui, dar a alunecat şi a căzut în gol de la aproape şase metri.

Acesta a aterizat în picioare, suferind mai multe fracturi la o gambă.  Acesta și-a sunat mama, care apoi a apelat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care l-a preluat pe elev şi l-a transportat la Secţia de Pediatrie. Avea fracturi la picioare și fractură de bazin așa că a fost trimis la Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *