FOTO Tânărul înjunghiat mortal la Botoșani abia devenise tată. George a vrut să o ajute pe cumnata sa

Foto: Observatornews

George Alexandru, tânărul de 22 de ani, înjunghiat mortal de un botoșănean din Frumușica, era tatăl unui copil mic. Tânărul locuia cu familia în localitatea Deleni, județul Iași. Potrivit polițiștilor, sâmbătă seară, el a mers însoțit de alți doi prieteni la casa agresorului cu intenția de a purta discuții cu o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia să renunțe la relația pe care o avea cu autorul. Tânăra cu pricina fiind sora soției lui George, scrie Observatornews.ro.

Însă la poarta bărbatului a izbucnit un conflict care s-a încheiat tragic. Agresorul i-a atacat cu un cuțit pe cei trei tineri, cu vârste între 22 și 35 de ani, iar loviturile încasate de George i-au fost fatale. Celelalte două victime au fost preluate de echipajele medicale și duse la spital.

Agresorul a fost reținut de polițiști, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *