Dureros! O familie cu trei copii din Botoșani strigă după ajutor. „Eu sunt bolnav, nu mă mai angajează nimeni, iar soția a avut un accident”

O familie cu trei copii din satul Fundu Herții, comuna Cristinești, strigă după ajutor.Tatăl este bolnav și nu reușește să își găsească de muncă. Singurul venit al familiei venea de la mamă, dar aceasta a suferit un accident și nu mai poate munci. Au ajuns în situația în care abia au ce pune pe masă.

„Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, deoarece nu reușim să ne mai descurcăm. Eu sunt bolnav, am trei boli cronice, și nu mă mai angajează nimeni, mai ales din cauza TBC pulmonar. Soția cea care mai aducea un ban in casă a avut un accident, este operată la mâna dreaptă și are nevoie de mult timp pentru recuperare.Orice ajutor cât de mic din partea dvs pentru noi înseamnă foarte mult”, este apelul disperat al tatălui, Cătălin Ciobanu.

Cele cinci suflete trăiesc într-o casă bătrânească, care are nevoie urgentă de reparații.

Ușile nu se mai deschid, din cauza unor alunecări de teren s-au crăpat, plouă prin acoperiș”, spune tatăl.

Două dintre fetițe sunt la școală, iar una la grădiniță. Cei care vor să ajute familia respectivă pot lua legătura cu tatăl, Cătălin Ciobanu, la nr. de telefon 0790274236.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *