Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor – 3 posturi. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Corlăteni, Judeţul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent – Compartimentul Cultură. Vezi aici condițiile!

Palatul Copiilor Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de îngrijitor I cu 0,5 normă pentru Filiala din Darabani a Palatului Copiilor (str. Lucian Valea nr. 5). Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială nr. 2, din satul Tudor Vladimirescu, comuna Albeşti, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor curățenie. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Călăraşi, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează: referent III, Compartiment Contabilitate, Impozite și Taxe Locale: nivelul studiilor – studii medii; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – fără vechime. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială Nr. 1, comuna Hudești, județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuţie vacante, de: muncitor calificat – fochist; îngrijitor. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Răchiţi, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de asistent medical comunitar. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Răchiţi, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat (mașinist la mașini pentru terasamente). Vezi aici condițiile!

Liceul cu Program Sportiv Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, astfel: • 1 post îngrijitor pentru bază sportivă, calificat în meseria de electrician, instalator;
 1 post îngrijitoare. Vezi aici condițiile!

Asociaţia Apiconsult Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de auditor intern, zona Botoșani. Vezi aici condițiile!

Muzeul Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: inginer, grad profesional IA, în cadrul Compartimentului financiar, contabilitate, administrativ-achiziții; restaurator, debutant, în cadrul Secției de Științele Naturii Dorohoi. Vezi aici condițiile!

Municipiul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unui post vacant de asistent medical principal în cadrul Compartimentului Asistența Medicală și de Medicină Dentară din Unitățile de învățământ Preuniversitar de Stat. Vezi aici condițiile!

Liceul „Alexandru Cel Bun” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale temporar vacante, de: îngrijitor; paznic. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială nr. 1, Prăjeni, cu sediul în Prăjeni, Strada Principală, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor II (0,5 normă). Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *