Medic de la UPU Botoșani: Sunt din ce în ce mai multe cadre medicale infectate. Se pare că nu am învățat nimic din situația în care am fost în martie- aprilie

Medicul Alin Atudoroae, din cadrul Unității de Primiri Urgențe, de la Spitalul Județean Botoșani trage un semnal de alarmă în ceea ce privește numărul infectărilor din cauza virusului COVID-19. El susține că sunt tot mai multe cadre medicale bolnave de coronavirus.

Ce e de facut? Au inceput sa pice spitalele. Sunt din ce in ce mai multie cadre medicale infectate. Se pare ca nu am invatat nimic din situatia in care am fost in martie aprilie. Mai exact a inceput mutarea bolnavilor dintr-un spital in altul, ceea ce va duce inevitabil la un numar si mai mare de imbolnaviri in randul cadrelor medicale. Oare pe cine sa felicitam ca nu au reusit in 8 luni sa organizeze spitale suport cu adevarat functionale?”, este mesajul medicului.

Doctorul susține că tot ceea ce poate face populația este să se protejeze: să poarte mască, să-și dezinfecteze mâinile și să evite locurile aglomerate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *