Târg caritabil pe Pietonalul Unirii din Botoșani pentru o fetiță grav bolnavă

În perioada 10-11 octombrie , în intervalul orar 10:00–18:00, la Botoșani se va organiza un târg caritabil, pentru Alessia, fetiţa grav bolnavă, care are nevoie de 2,1 milioane de dolari pentru a se face bine.

Târgul se va desfășura în aer liber pe Pietonalul Unirii, în zona Cinema – biserica Cuvioasa Parascheva, și va fi dedicat strângerii de fonduri pentru Alessia. Alessia este o fetiţă din Constanţa de doar 1 an şi 4 luni ce poartă pe umeri diagnosticul crunt de Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA 1).
O boală rară pentru care există tratament, însă este cel mai scump medicament din lume. Se numeşte Zolgensma şi costă 2.1 milioane de dolari. La târg veți putea alege dintr-o gamă variată de: jucării, haine pentru copii şi adulți, încălțăminte, accesorii, cărți și multe alte lucruri interesante Banii din vânzări vor fi virați integral în contul Asociației „Micuțul Noel” care, în acest moment, luptă pentru a strânge suma necesară pentru tratamentul Alessiei, susțin organizatorii de la Botoșani.

”Dacă nu doriți să cumpărați produse de la târg, vă așteptăm oricum să faceți o donație în urna amplasată acolo. Vom organiza tombole cu surprize pentru copii și adulti, vom modela baloane, ne vom picta pe feţe și multe altele”, mai spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *