Cum gestionăm bonusurile caselor de pariuri sportive

Este bine cunoscut că mai toate casele de pariuri încearcă să își atragă noi clienți oferindu-le diferite bonusuri și promoții care mai de care mai tentante. Un bonus al unei case de pariuri poate fi considerat însă un “cadou otrăvit” atunci când nu este gestionat așa cum se cuvine.

Cred că trebuie să lăsam orgoliul la o parte și să acționăm lucid la vederea unui bonus pariuri atrăgător la prima vedere. Acest lucru presupune o analiză amănunțită a acelui bonus care ni se oferă dacă deschidem un cont la casele de pariuri.

Ce trebuie să avem în vedere în analiza unui bonus la pariuri?

  1. Valoarea bonusului

Mărimea unui bonus în valoare absolută poate să ne încânte la prima vedere. Este primul aspect referitor la bonus pe care îl observăm și are darul să ne stârnescă interesul, să ne provoace.

  1. De câte ori trebuie rulat acel bonus?

De regulă, pentru a beneficia de un bonus în bani reali, este necesar ca suma pe care o depunem, cumulată cu cea primită drept bonus, să fie pariată de un anumit număr de ori (așa-numitul “rulaj” al bonusului). Cu cât acest număr este mai mare, cu atât sunt mai mici șansele de a vedea banii reali rezultați din rulajul bonusului în contul de parior.

Este lesne de înțeles că, dacă trebuie să rulăm de zece ori o sumă de 500 de lei, să spunem, efectuarea, în mod profitabil, a unor pariuri de 5000 de lei în total nu stă la îndemâna oricărui parior.

  1. Mărimea cotelor la care trebuie rulat bonusul

În deplin acord cu ceea ce am spus mai sus, acest rulaj al bonusului oferit se face la o anumită cotă minimă stabilită de către casa de pariuri în termenii și condițiile de rulaj pentru bonusul oferit.

În principiu, cu cât cotele minime pentru rulaj sunt mai mari cu atât este mai dificil un rulaj cu succes al bonusului respectiv.

Așadar, este necesar să analizăm cu obiectivitate oportunitatea de accesare a unui bonus și, dacă ajungem la concluzia că nu ne țin puterile parioristice pentru a rula cu succes un bonus sau dacă, pur și simplu e bine să nu acceptăm acel bonus.

E adevărat că bonusurile sunt încă unul dintre criteriile de bază pe care pariorii le iau în calcul atunci când iau decizia de a opta pentru o casă de pariuri sau alta.

Nivelul de educație parioristică a crescut însă exponențial în ultima vreme și mărimea unui bonus a trecut pe plan secund atunci când pariorii analizează pachetul pe care îl primește de la o casă de pariuri.

Aceștia sunt tot mai conștienți de importanța varietății, a bogăției ofertei de pariere și, în același timp, a valorii acesteia, a atractivității cotelor pe care ni le pun la dispoziție casele de pariuri.

De aceea, este vital ca pariorii zilelor noastre să studieze foarte bine condițiile de acordare înainte de a opta pentru un bonus al cărui rulaj le-ar putea irosi nervii și fondurile de pariere.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *