Asistenta medicală din Botoșani, care a murit după ce a fost declarată vindecată de COVID, a lăsat în urmă o fată. „Un copilaș ultradependent de mamă, o fetiță care acum are cea mai mare nevoie de mama sa”

O asistentă medicală de la Spitalul Județean Botoșani, care a fost asistent șef la Explorări Funcționale, a murit, în noaptea de duminică spre luni. Aceasta a fost diagnosticată cu coronavirus încă de la începutul epidemiei în județul nostru, a fost în comă, a stat intubată, dar din păcate nu a supraviețuit.

Culmea, înainte de a murit, acesteia i s-au făcut încă două testări, iar rezultatele au fost negative. Magda Săndulachi Babii era apreciată de colegi. În urma sa a rămas o copilă, care avea o relație foarte strânsă cu mama sa.

Iată câteva dintre mesajele transmise de cei care au cunoscut-o pe Magda Săndulachi Babii:

  • „Groaznic…. Un copilas ultradependent de mama, o fetita care acum are cea mai mare nevoie de mama, sa se trezeasca dintr o data singura si cu toate responsabilitatile ramase pe ea, un tatic bolnav si o bunica la fel, bolnava…. Singurul sprijin al tuturor a plecat la Domnul…. Imi pare tare rau… Imi vine mie sa urlu….ce poate fi in sufletul acestei fetite???? Of Doamne….  DUMNEZEU SA VA IERTE, DOAMNA MAGDA!!!! ATI AVUT GRIJA DE MULTI PACIENTI, ATI FACUT EKG PACIENTILOR INFECTATI COVID ATUNCI CAND POATE NIMENI NU AR FI VRUT SA FACA, PRACTIC V ATI RISCAT VIATA IN INCERCAREA DE A SALVA PE ALTII INSA IATA CA DUMNEAVOASTRA NU ATI PUTUT FI SALVATA…

  • „Este foarte dureros când pierzi o ființă dragă. Am sperat și ne-am rugat pentru însănătoșirea ei, dar moartea a fost mai puternică și a luat-o dintre noi. Lacrimi, durere și tristețe a rămas în urmă, mereu va rămâne în amintirea noastră! Dumnezeu să o odihnească în pace!

  • „Astazi 11.05.2020, am aflat ca a murit doamna SANDULACHI BABII MAGDA MARIANA asistent sef in cadrul Laboratorului de Explorari Functionale al Spitalului Judetean de Urgenta “Mavromati” Botosani, care ar fi implinit 59 de ani in luna iunie 2020, un OM cu SUFLET, o adevarata profesionista, dar Dumnezeu a hotarat ca menirea acesteia pe pamant sa se termine astazi. Asa cum nu stim cand ne nastem, asa nu stim cand murim. Dar…… totusi mai avea multe de facut alaturi de familie, alaturi de colegi, alaturi de prieteni, dar …. viata pe pamant Dumnezeu a hotarat sa se termine…. probabil pentru a continua … in CERURI”

  • „Dumnezeu s-o aibă în pază LUI. Condoleanțe familiei.Andreea fii tare! Mama te va iubi mereu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *