FOTO Cadou inedit pentru o polițistă de frontieră din Botoșani, de ziua sa. „Nu-mi doresc decât să mă…”

O polițistă de frontieră din Botoșani, implicată trup și suflet în acte caritabile, și-a sărbătorit, marți, 31 martie, ziua de naștere, dar nu cu petreceri, muzică, tort și altele, ci prin gesturi de suflet.

Simona a povestit că tot ce își dorește este ca oamenii să o iubească așa cum îi iubește ea pe ei, iar cadoul special pe care l-a primit a fost… o donație pentru spital.

„Astazi 31.03.2020 de ziua mea, cadoul meu  a fost daruit pentru cei din cadrul Spitalului Dorohoi- Compartimentul Primire Urgente (CPU). Am donat pentru intreg personalul CPU Dorohoi costume de protectie de la firma INEDIT- Satu Mare si masti de protectie de la Fabrica din Sat Dorohoi.

Ca surpriza au fost si personalizate cu numele Simona Elena si ii multumesc firmei Inedit. Spitalul Dorohoi are mare nevoie de costume protectie, masti, manusi, ca sa numai vorbim de aparatura in continuare. Daca eu pot ajuta cu siguranta si tu poti face la fel. Fii un exemplu pentru aproapele tau! Impreuna putem reusi si salva vietii! Cineva m-a intrebat ce-mi doresc astazi de ziua mea si am raspuns: Nu-mi doresc decat sa ma iubeasca oamenii asa cum ii iubesc eu… Impreuna vom fi mai puternici!”, a scris Simona Elena pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *