FOTO Tragedie! Un bărbat a murit după ce locuința i-a luat foc

Un bărbat de 85 de ani a murit, marți dimineață, într-un incendiu care i-a cuprins locuința din comuna suceveană Dorna Candrenilor. Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Dorna Candrenilor, au intervenit cu 4 autospeciale de stingere, 3 motopompe și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în comuna Dorna Candrenilor.

La sosirea echipajelor, focul se manifesta la acoperișul casei, iar proprietarul a fost găsit în interior, în stare de inconștiență, cu arsuri și intoxicat cu fum.

Pompierii paramedici SMURD, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire și în ciuda manevrelor de medicale, proprietarul, în vârstă de 86 de ani, a fost declarat decedat.

Incendiul a fost lichidat la ora 6:45.

Acoperișul a ars pe o suprafață de aproximativ 80 mp, iar plafonul locuinței s-a degradat pe aproximativ 70 mp.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului provenit din coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *