O fetiță de 12 ani, din Botoșani, va juca într-un film regizat de italianul Carlo Fusco

O copilă de numai 12 ani din Botoșani, eleva a scolii nr 7 Octav Bancila, a fost selectata în urma unui casting pentru a face parte din distribuția unui film sub regia italianului Carlo Fusco.

Filmul intitulat “Ultimul cod” este un scenariu scris de botosaneanca Ieva Lykos, bazat pe povestea adevărata a criminalului Joseph Fritzl care a zguduit întreaga lume. Bărbatul și a sechestrat propria fiica in subsolul casei, vreme de 24 de ani, procreand alți 7 fii/nepoți, scrie Telebuzz.

Scenariul a câștigat deja premiul III la festivalul de film Los Angeles Cinefest si este în competiție la Festivalul cinematografic LA Unde the Stars.

Mara Ștefan copila din Botoșani care o va interpreta pe  fiica/ nepoată cea mare a lui Fritzl care rămâne in subsol cu mama sa și care se va supune atrocității omului.

Mama sa va fi interpretată de Ieva Lykos, actriță, scenarista si producătoare a societății Lykos Film din Botoșani.

Actrița a jucat deja in filme internaționale alături de Eric Roberts, Michael Madsen, Bruce Davison, Tom Sizemore, Daryl Hannah, Maia Morgenstern și mulți alții.

Filmul se va turna in Trentino și vă fi regizat de către regizorul italian Carlo Fusco, asociat al societății Lykos Film Botoșani.

Durata filmărilor a fost estimata la trei  saptamani

Momentan se cauta actorul pentru  rolul masculin pentru  Joseph Fritzl. Inițial erau tratative cu John Savage care a fost obligat să refuze datorită unei oferte pentru un important rol intr o serie televiziva americană.

Mara Ștefan a fost aleasă în urma unei selecții internaționale cu agenții din Italia, UK și Netherlands. A raspuns la anunțul de casting publicat in ziarele locale din Botoșani.

MARA ȘTEFAN este membru al redacției Buzz, a prezentat timp de aproape 2 ani, împreună cu sora ei, Nora, emisiunea Tendinte, a scris, ca reporter, în ziarul Buzz. Este eleva a scolii gimnaziale Octav Bancila și se pregătește intens acum urmărind filme pentru a întra în rolul personajului sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *