Doliu în Poliție! O tânără polițistă a murit. Un băiețel a rămas orfan de mamă

Este doliu la IPJ Constanţa, după ce Mădălina Cojocariu, o tânără poliţistă de 33 de ani, a murit din cauza unei boli cumplite. Tânăra a lăsat în urmă un băieţel de numai 1 an şi 2 luni, David, şi o familie distrusă, scrie Observator.tv.

Mădălina Cojocariu lucra în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, având gradul de subinspector.

În 2018, chiar în ziua în care l-a născut pe fiul ei, David, Mădălina a primit un diagnostic crunt: cancer la colon și metastaze la ficat.

Mai bine de un an, tânăra mămică s-a luptat din răsputeri cu boala.

Mădălina a urmat un tratament de urgență în Turcia, însă din motive financiare, a revenit în România, iar rezultatele nu au fost încurajatoare.

A încercat un nou tratament în Germania, însă cancerul a evoluat și s-a extins la plămâni.

Singurul tratament pe care Mădălina îl mai putea încerca era imunoterapia, care costa 7.000 de euro pe lună și nu era decontată de Casa de Asigurări de Sănătate.

”Simt că viața mea atârnă de un fir de ață și nu îmi pot imagina că băiețelul meu, David, va crește fără mămica lui”, spunea Mădălina în cadrul unei campanii de strângere de fonduri.

Colegii şi foarte multe persoane au facut donaţii pentru a strânge suma şi a o salva, însă, pentru Mădălina a fost prea târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *