FOTO Accident la Botoșani! Doi soți au ajuns la spital după ce mașina condusă de fiul lor s-a răsturnat

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seară, pe drumul național 29A, Dorohoi – Darabani, la intersecția cu drumul județean 293. Doi soți au ajuns la spital după ce mașina condusă de fiul lor s-a răsturnat.

Din primele cercetări se pare că M.M., în vârstă de 24 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de mers. Autoturismul în care se mai aflau încă două persoane, părinții șoferului, se deplasa pe drumul județean 293, dinspre Havârna către Dorohoi. La intersecția cu drumul național 29A, șoferul nu a observat la timp scuarul de delimitare a benzilor, autoturismul a ricoșat, s-a răsturnat și apoi s-a izbit într-un mal de pământ din afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei, M.G. în vârstă de 50 de ani, care acuza dureri la nivelul pieptului și al bazinului. Ulterior, un bărbat, M.M. în vârstă de 49 de ani, a acuzat dureri în piept și amețeli, fapt pentru care a mai fost solicitată o ambulanță.

La fața locului au ajuns trei echipaje de poliție, un echipaj de pompieri și două ambulanțe din cadrul SJA Botoșani care a preluat victimele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *