Angajări în instituții publice din Botoșani. Cele mai multe locuri de muncă, în școli

locuri munca- angajari la BotosaniMai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. 

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuți vacante, după cum urmează:  1 post de medic veterinar, grad profesional II și 1 post inginer, grad profesional II. Vezi aici condițiile!

Şcoala Profesională Specială „Ion Pillat” din Dorohoi, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de îngrijitor (2 posturi). Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vlădeni, localitatea Vlădeni, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de muncitor calificat. Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant contractual de mecanic agricol, 1 post de muncitor calificat și 2 posturi de cioban. Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu“, Dumbrăviţa, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de fochist. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială nr. 1 Stăuceni, cu sediul în localitatea Stăuceni, Str.Principală, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de secretar scoală gimnazială 1 normă. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială nr. 1, Ripiceni, cu sediul în localitatea Ripiceni, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de administrator financiar I -1/2 post. Vezi aici condițiile!

Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de îngrijitor curățenie spații nesanitare. Vezi aici condițiile!

Unitatea de Asistență Medico Socială, cu sediul în Sulița, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pe perioadă nedeterminată pentru ocuparea unui post de îngrijitoare, funcție contractuală de execuție vacant la Serviciul Cabinete Medicale, de îngrijitoare. Vezi aici condițiile!

Muzeul Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de paznic, în cadrul Compartimentului financiar, contabilitate-achiziții. Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială „Elena Rareş” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: îngrijitor; paznic. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *