Moartea lui Gabriel Murariu a îndoliat întregul municipiu. „Înainte de a fi orice, tu ai fost om, un soț și un tată model”

Un fost consilier local, membru al Partidului Național Liberal, s-a stins din viață în noaptea de marți spre miercuri la vârsta de doar 44 de de ani. Este vorba de Gabriel Murariu, care era membru în Biroul Politic Județean al PNL. El ar fi făcut un stop-cardiac în timpul somnului. 

Moartea sa a îndoliat întregul municipiu. Rude, prieteni, colegi, foști colegi, cu toții au rămas înmărmuriți la auzul veștii morții sale.

Au numai cuvinte de laudă la adresa sa. La unison, spun prietenii, că era un adevărat OM.

Iată câteva dintre mesajele transmise de cei dragi:

„Înainte de a fi orice, tu ai fost un OM,un soț și un tată model.Suntem mândri că suntem nașii voștri de cununie pentru că ati construit o familie atât de frumoasă ….mi se rupe sufletul când mă gândesc că tu,vecinul nostru de la 7 anișori, nu vei mai fi…Ma rog la Dumnezeu să dea putere Lenuței și băieților pentru a putea accepta plecarea ta….drum cu lumină, finul nostru drag! Ai visat mereu la o lume mai bună”

„Nu pot sa cred!!!..Sincere condoleanțe familiei și multă putere de acceptare”

„Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să ocroteasca sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire”

„Bunul meu vecin si prieten Gabi astazi a plecat intr-o lunga calatorie ,spre o lume mai buna, cu multa lumina. Condoleante familiei si putere de a depasi aceasta durere imensa.”

„Când o fiinţă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem nişte bieţi muritori. Dumnezeu să-i dea odihna cea veşnică, iar vouă să vă dea tăria să treceţi prin această grea încercare. Dumnezeu să-l ierte!”

Murariu a făcut parte din Consiliul Local în legislatura 2012- 2016. În ultimii ani, era angajat al societății comerciale Nova Apaserv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *