Prim-procurorul Cristian Popovici sustine ca Ovidiu si Maria Amisculesei sunt oameni onesti

Sotia si unul dintre fiii lui Dumitru Amisculesei nu au implicare in afacerile ilegale cu alcool derulate de omul de afaceri, sustine prim-procurorul Parchetului de pe linga Tribunalul Botosani, Cristian Popovici. Potrivit acestuia, Ovidiu Amisculesei si Maria Amisculesei sunt oameni "onesti", in ciuda arestarilor a trei dintre membrii familiei lor, este vorba de Dumitru Amisculesei si ceilalti doi fii ai acestuia, Andrei si Marius.

"Domnul Ovidiu Felix Amisculesei nu are nicio implicatie. Desi fata de el a fost inceputa urmarirea penala anterior datei de 13 (n.r.- ianuarie), din probele administrate nu a rezultat nicio implicatie. Nu avem niciun sambure de proba ca ar fi cunoscut sau ar fi fost implicat. Poate omul a cunoscut, dar nu l-a interesat", a afirmat Popovici, care a instrumentat si coordonat activitatilein dosarul Amisculesei.

Potrivit procurorului, in dosar au mai fost cercetate si alte persoane membre ale familiei omului de afaceri. printre acestia, doi frati (Iulian si Mihai Amisculesei), sora (Valeria Balan), cumnatul (Marcel Balan) si soacra lui Dumitru Amisculesei, precum si prietena lui Andrei Amisculesei.

Prim-procurorul Cristian Popovici: Prejudiciul creat de Dumitru Amisculesei si partenerii sai a depasit 740.000 de euro

Dumitru Amisculesei si doi dintre fii sai au primit mandate de arestare pentru 29 de zile

13 persoane retinute de procurori pentru evaziune cu alcool

Dosarele penale pe numele a trei firme implicate in afaceri ilegale cu alcool

Descinderi ale politistilor si procurorilor in cazul unor presupusi contrabandisti cu alcool

Castilio.JPG

One thought on “Prim-procurorul Cristian Popovici sustine ca Ovidiu si Maria Amisculesei sunt oameni onesti

Comments are closed.