Consilierul local Mihai Tincu: Lucrurile s-au deteriorat mult în ultimul timp în Consiliul Local. A apărut moda atacului la persoană

Consilierul local PSD, Mihai Tincu, a reacţionat la declaraţiile făcute în ultima perioadă de primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, precum şi a consilierului PNL, Eugen Ţurcanu.

Tincu spune că face parte dintr+un Consiliu Local în care lucrurile s-au deteriorat foarte mult în ultimul timp şi că a început să apară moda atacului la persoană.

Într-una din ședințe Flutur a spus că o să dăm cu subsemnatul, într-o declarație de-a sa citesc că nu-l cheamă pe Tincu să vadă lucrarea de la teatru, ca să nu se împiedice. M-am împiedicat de multe ori, dar am reușit să mă ridic. Nu am stat niciodată în genunchi. Primarul declară lucruri care nu sunt adevărate”, a spus Mihai Tincu.

Consilierul local spune că atacuri la persoană au fost făcute și de directorul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, la adresa viceprimarului Cosmin Andrei și consideră că astfel de situații nu ar trebui să apară în Consiliul Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *