FOTO Zece persoane implicate într-un accident pe un drum național din Botoșani! Trei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Zece persoane au fost implicate in accident

Zece persoane au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc, sâmbătă, pe drumul național Botoșani- Suceava, la Huțani. Trei dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un bărbat de 68 de ani, din Ucraina, se afla la volanul unui Audi înmatriculat în Lituania, avându-l ca pasager pe fiul său. Cei doi circulau dinspre Suceava spre Botoșani, iar după podul de la Huțani, într-o curbă ușoară la stânga a pierdut controlul mașinii, care a intrat pe contrasens, a lovit un microbuz de persoane care efectua curse regulate dinspre Botoșani spre Vatra Dornei, iar după impact, autoturismul Audi s-a izbit într-un Ford parcat pe marginea drumului. 

În microbuz se aflau opt persoane, care au tras o sperietură groaznică. Două dintre acestea au suferit atacuri de panică, iar una a fost rănită.

Persoanele vătămate au primit îngrijiri medicale.

La locul respectiv au ajuns și polițiștii, care au demarat verificările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului rutier.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *