Îngrozitor! Un copil a suferit arsuri grave în urma unei explozii. Micuțul transferat de la Botoșani la București

Caz îngrozitor înregistrat la Botoșani, acolo unde un copil de patru ani a suferit arsuri grave după ce o sticlă cu diluant a explodat în focul controlat făcut în curtea bunicilor săi.

Băiețelul venise de la Hunedoara pentru a petrece alături de părinți vacanța la bunicii din localitatea Havârna, iar vineri seară se afla în curte, în timp ce tatăl său a dat doc controlat la resturi menajere și de vegetație. Printre resturi se afla și o sticlă cu diluat, care a explodat exact în momentul în care micuțul se afla în apropiere de foc.

În momentul în care recipientul a explodat, flăcările au cuprins hainele băiețelului, arzându-l puternic la hâini și degete.

Tatăl a intervenit pentru a stinge hainele copilului, după care a sunat la 112, spre Havârna plecând o ambulanță de la stația din Dorohoi a Serviciului Județean de Ambulanță, dar și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Botoșani.

Micuțul a fost preluat în stare de şoc și transportat direct pe Aeroportul Salcea din Suceava, de unde a fost preluat de echipajul de pe avionul SMURD şi transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *