Cum a păcălit un botoșănean o femeie din Vaslui, căreia i-a furat din casă o cutie cu bani

Un bărbat din comuna Blândeşti, judeţul Botoşani, a fost reţinut de către poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui a Poliţiei Municipiului Vaslui, pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui a Poliţiei Municipiului Vaslui au probat activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Blândeşti, judeţul Botoşani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat în localitatea Dragomireşti, judeţul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii vasluieni s-a stabilit faptul că, în ziua de 28 iunie, bărbatul, care pretindea că este un cunoscut al persoanei vătămate, a convins-o că doreşte să depoziteze o cantitate de cherestea în curtea locuinţei acesteia şi că o va recompensa la întoarcere.

Cu ocazia şederii în gospodăria persoanei vătămate, profitând de vârsta înaintată de acesteia (79 de ani), autorul a sustras o cutie metalică în care se afla suma de 17.500 lei. Prejudiciul rezultat a fost recuperat parţial, urmând a fi predat persoanei vătămate.

Împotriva bărbatului a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore în data de 1 iulie, iar în cursul zilei de marți, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *