FOTO! Razii ale polițiștilor rutieri în zona Baisa. Zeci de mașini trase pe dreapta

Acțiune de amploare a polițiștilor rutieri botoșăneni, joi dimineață, pe drumul Botoșani-Suceava, în zona pădurii Baisa. Mai multe mașini de transport public persoane și mărfuri au fost trase pe dreapta.

Acțiunea se derulează până pe 19 mai la nivel național și este coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, scopul fiind de reducere a accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă.

Polițiștii verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

 

 

 

2 thoughts on “FOTO! Razii ale polițiștilor rutieri în zona Baisa. Zeci de mașini trase pe dreapta

  1. De ce nu opresc și camioanele care vin de la balastiera Corni? Și eventual sa se vadă cu cât depășesc cantitatea înscrisă în acte? Au distrus în totalitate asfaltul spre Corni. Lumea cu mașini mici ocolește prin Brehuiesti, unde e mai bun drumul.

  2. Oare de ce?? Iti trebuie facultate sa-ntelegi de ce?:)) Au ordin la nivel national sa nu fie oprita nicio masina care transporta balast

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *