FC Botoșani va pierde cel puțin trei jucători în vară. Ce spune Liviu Ciobotariu despre victoria cu Dunărea Călărași

antrenament fc botosani, stiri, botosani, profi izobek , afc junior - CopyFC Botoșani și-a luat revanșa în fața Dunării Călărași. După ce pierduseră cu 1-2 meciul anterior cu echipa lui Alexa, moldovenii s-au impus acum cu 2-0 și i-au trimis pe dunăreni mai aproape de Liga secundă.

„Nu a fost o victorie lejeră, ci una muncită. Am venit motivați să luăm 3 puncte și îi felicit pe jucători. Le-am spus că e un meci important pentru evitarea retrogradării și cred că șansele să mergem la baraj sau în liga a doua sunt mult mai mici, dar trebuie să fim atenți pentru că se poate întâmpla orice. Sunt bucuros, a fost un meci destul de echilibrat, iar execuția lui Golofca a adus liniște. Puteam să mai marcăm pe contraatac, dar am avut și probleme în defensivă, pentru că puteam primi gol. Dacă ei marcau, jocul era mult mai greu pentru noi”, a spus Liviu Ciobotariu.

Antrenorul botoșănenilor a rămas mască la execuția elevului său, Cătălin Golofca. Fostul mijlocaș de la FCSB a prins un șut de zile mari, cu exteriorul, iar mingea s-a dus glonț în vinclu, fără nicio șansă pentru portarul Cătălin Straton.

„Da, a fost o execuție senzațională, mai încearcă el la antrenament, de data asta i-a ieșit. E un jucător de valoare, cu capacitate mare de efort, mă bucurt pentru el și îl felicit pentru golul marcat”, a spus Ciobotariu.

FC Botoșani va pierde cel puțin 3 jucători în vară

Pentru sezonul viitor, FC Botoșani va rămâne fără cel puțin trei jucători: Lorand Fulop, Fabbrini și Oaidă. În cazul primului, Ciobotariu a dezvăluit cât îl va mai folosi, având în vedere că în această săptămână va semna cu Academia Pușkaș.

„Știam, am vorbit cu domnul Iftime înainte de joc, mi-a dat acordul ca Fulop să meargă la Academia Pușkaș, însă trebuie să mai aibă răbdare pentru că Mihai Roman a primit galben și nu va juca în meciul următor, iar cel mai probabil după meciul de la Mediaș va pleca. Am discutat cu el înainte de meci, e un băiat de caracter, știa că va pleca și i-am spus să dea totul pe teren. A făcut-o și îl felicit, a făcut un efort mare, a și marcat”, a precizat Ciobotariu.

„E o ofertă, încă nu am semnat, eu vreau să plec, dar eu sper să se finalizeze săptămâna aceasta”, a spus și Lorand Fulop.

Dacă Fulop e ca și plecat, Diego Fabbrini e și el pe punctul de a spune adio echipei. Playmakerul botoșănenilor este unul dintre cel mai bine cotați jucători ai moldovenilor, iar Mircea Rednic și-a exprimat deja dorința de a-l aduce la Dinamo.

„Cu Diego e altă situație. E la final de contract, dar e un caracter foarte bun. Cand mai ai două săptămâni de contract și să joci foarte bine și să fii concentrat pe ce ai de făcut, e dovadă de carater, mai ales că a jucat în stânga, având în vedere că el preferă inter, asta înseamnă caracter. Vom vedea, vom avea probleme sezonul viitor, pentru că sunt foarte mulți jucători care vor pleca. Încercăm mai întâi să fim salvați matematic, iar apoi să ne uităm după jucători pentru că avem nevoie să completăm lotul”, a încheiat Liviu Ciobotariu.

În etapa viitoare, FC Botoșani va juca împotriva lui Gaz Metan Mediaș.

Sursa: DigiSport

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *