FOTO Un botoșănean a găsit șase pui de veveriță într-un buștean. Animalele pot fi adoptate

pui de veverita la Saveni- BotosaniCaz inedit într-o localitate din județul Botoșani. Un tânăr a descoperit șase pui de veveriță ascunse într-un buștean. El deține un depozit de lemne în orașul Săveni, iar luni dimineață, când a vrut să taie unul din trunchiurile copacilor, s-a trezit cu cei șase puișori de veverițe.

Animăluțele, care abia au venit pe lume, erau ascunse în intteriorul arborelui tăiat și exista riscul să fie tăiate cu drujba. Acum, botoșăneanul vrea să ofere animalele spre adopție. El face un apel la oricine este interesat de preluare lor, mai ales că nu au mamă și trebuie alăptate.

 

8 thoughts on “FOTO Un botoșănean a găsit șase pui de veveriță într-un buștean. Animalele pot fi adoptate

    1. Daca luati legatura cu persoana va rog sa ma contactati si pe mine pentru ca sunt interesat sa ajut !!! Bors narcis

  1. De ce le-a luat? Trebuia sa le lase acoloc, normal ca mama lor a fugit atunci când au umblat la cuib și la trunchiul de copac, însă dacă le lăsau în pace mama lor revenea la puii săi.

    1. Presupun ca busteanu era deja trasnportat in alta parte, nu a dat peste veverite exact cand au taiat copacul in padure.

  2. Sunt profesorul Daniel Botezatu, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Botoșani. Dorim să adoptăm toți cei 6 puiuți, de care vor avea grijă persoane specializate (profesorii de biologie), împreună cu elevii. Avem și habitat natural pentru veverițe, peste 10 brazi înalți de peste trei etaje de clădire. Avem și o mulțime de copii care vor adopta puii de veveriță și îi vor hrăni. Sunt foarte interesat să preluăm toți acești puiuți, pe care îi vom hrăni și îi vom face, cât se poate, eminescieni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *